Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.7.2021

Investoimme vahvasti ihmisiin ja kalustoon – Katso avoimet työpaikat!

Toimintamme keskiössä on jatkuva kehittyminen. Olemme jälleen tehneet mittavia investointeja kalustoon, joista kerromme myöhemmin lisää. Palveluidemme takana on osaava joukko ihmisiä, nyt etsimmekin joukkueeseemme vahvistuksia. Nyt etsimme erityisesti autonkuljettajia Vantaalle ja Tampereelle sekä palveluasiantuntijaa tilauskeskukseemme Tampereelle.

Katso lisää www.tavarataxi.fi/tyopaikat ja hae www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

6.7.2021

TavaraTaxi kuljettaa lähetykset tänään perille!

Käy katsomassa tarkemmin palveluistamme ja ota yhteyttä tilauskeskuksemme asiantuntijoihin.

Käy katsomassa tarkemmin palveluistamme ja ota yhteyttä tilauskeskuksemme asiantuntijoihin.

Kuljetamme lähetykset ilman terminaalivaiheita, silloin kuljetusaika on lyhyempi ja tarve pakkaamiselle pienempi. Lähettäjä ja vastaanottaja säästävät aikaa, kun lähetys kuljetetaan ovelta ovelle kädestä käteen! 

TavaraTaxin voi tilata yksittäiseen pieneen tai suureen kuljetustarpeeseen. Jos tarve on jatkuva, voidaan rakentaa tarpeeseen sopiva palvelukonsepti.

Ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai sähköisten tilauskanavien kautta. Asiantuntijamme antavat heti ratkaisuehdotuksen palvelukysymykseen.

Kun logistiikalla on merkitystä, me palvelemme! 

8.6.2021

Haluamme edistää turvallista liikennekulttuuria

Kuva: Petra Kotro/Mobilia

Kuva: Petra Kotro/Mobilia

Tieliikenteen erikoismuseo Mobiliassa Kangasalla on liikennepuisto jossa 4-12 – vuotiaat lapset voivat polkuautoilla tutustua käytännössä liikenteeseen. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina. Haluamme tarjota 4-12 -vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua miltä tuntuisi olla TavaraTaxilainen ja samalla oppia turvallista liikennekäyttäytymistä. Haluamme toivottaa kaikille pikkuautoilijoille turvallisia ja opettavaisia hetkiä Mobilia liikennepuistossa Kangasalla!

Kesäkampanjana tarjoamme kaikille halukkaille ilmaisen ajon TavaraTaxi – polkuautolla Mobilian liikennepuistossa. Saadaksesi edun Sinun pitää pyytää koodi (max. 2 ajoa/talous) tilauskeskuksestamme, koodin saa soittamalla numeroon 0100 6100 tai sähköpostilla tilaukset @ tavarataxi.fi Kesäkampanjamme on voimassa 16.8.2021 asti.

Mobilian liikennepuisto on avoinna koulujen kesälomakauden ajan (1.6.–16.8. asti) joka päivä klo 10–18 (suljettu juhannusaattona). Elokuussa 17.8. eteenpäin avoinna viikonloppuina 22.–23.8. ja 29.–30.8. klo 10–18. Katso lisätietoa https://www.mobilia.fi/palvelut/museokavijalle/rahtarit-liikennepuisto

 

 

20.5.2021

TavaraTaxiBlogi: Asiakas, Sinä olet työnantajamme!

Tämä on ensimmäinen TavaraTaxiBlogi, jonka välityksellä haluamme kertoa laajemmin TavaraTaxista ja TavaraTaxilaisuudesta. Erilaisissa tehtävissä työskentelevät TavaraTaxilaiset kirjoittavat aiheista, jotka kokevat merkityksellisiksi omassa työssään. Yrittäjäperheen toisen polven edustajana sain ensimmäisen kirjoitusvuoron ja valitsin aiheeksi meille kaikista tärkeimmän eli asiakkaan.

Asiakas on työnantajamme, lause, joka vaikuttaa kliseiseltä, mutta palveluyrityksessä se on kiistaton fakta. Jokainen tehtävämme syntyy tilauksesta, jonka asiakas meille osoittaa. Tämän vahvistaa myös se, että vaikka olenkin yrityksen toimitusjohtaja ja ns. työnantajan roolissa, käytän yrityksemme palveluita muutaman kerran vuodessa. Niiden vähien tilausten voimalla ei työllistetä täysipäiväisesti yhtään kuljettajaa tai asiantuntijaa.

Asiakkaamme ja heidän asiakkaat pitävät meidät liikkeessä. Meillä on vilpitön halu tuottaa mahdollisimman onnistunutta logistiikkaa. Kun olemme onnistuneet kerran, saamme toivottavasti ja todennäköisesti mahdollisuuden palvella uudestaan. Näiden onnistumisten kautta olemme saaneet monelta luottamuksen, jonka pyrimme täyttämään kohtaaminen ja tilaus kerrallaan.

Meidän tehtävämme on organisoitua mahdollisimman tehokkaasti, palvellaksemme mahdollisimman luotettavasti ja nopeasti kaikissa logistiikkaan liittyvissä tarpeissa. Ilman asiakkaidemme luottamusta emme ole mitään. Pyrimme tekemään parhaamme jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja kehittämään toimintaamme niin, että olemme luotettava kumppani myös kaukana tulevaisuudessa. Perheyrityksenä pitkäjänteisyys on yksi TavaraTaxilaisuuden perusasioista.

Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat luottaneet oman kuljetustarpeensa käsiimme ja näin ollen mahdollistaneet tähänastisen TavaraTaxin matkan. Jos polkumme ei vielä ole kohdanneet toivottavasti pääsemme tulevaisuudessa palvelemaan Sinua.

Kirjoittaja on TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen. Villen tärkein harrastus on lukeminen, erityisesti yrityshistoriat ja elämänkerrat.

Villen linkedin    ville.makinen @ tavarataxi.fi

26.3.2021

Nyt etsimme vahvistusta tiimimme Tampereella.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen LIIKENNEKOORDINAATTORIA ajojärjestelyyn Tampereelle. 
 
Liikennekoordinaattorina pääset vastaamaan toiminnan päivittäisestä tehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta, jatkuvia informaatiovirtoja hyödyntäen. Liikennekoordinaattorina työskentelet osana ajojärjestelyn asiantuntijatiimiämme vastaten omalta osaltasi asiakaslupaustemme toteutumisesta.  

Työvuorot ajoittuvat arkisin klo 6.00-21.00 välille. 
 
Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta. Lisäksi palo oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti on tärkeää.  
 
Tehtävässä sinua auttaa onnistumaan 

  • Kyky tehdä nopeita päätöksiä 
  • Looginen ajattelu 
  • Asiakaspalveluhenkisyys 
  • Paineensietokyky 
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä 

Tarjoamme sinulle 

  • Asiantuntevan tiimin tuen 
  • Perehdytyksen tehtävääsi  
  • Vastuullisen tehtävän kasvavassa organisaatiossa 
  • Mahdollisuuden kehittyä esimiestehtäviin 
  • Kilpailukykyisen palkkauksen 

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.  
 
Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan viimeistään 6.4.2021 mennessä hakulomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 


Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. 
 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä  sähköpostitse rekry @ tavarataxi.fi (viestikenttään Kysymys/Liikennekoordinaattori)