Luotettava pikakuljettaja

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäin liikennöimme Oulu-Jyväskylä-Kuopio-Joensuu akselin eteläpuolella. Teemme päivässä yli 800 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 08.06.2021

  Haluamme edistää turvallista liikennekulttuuria

  TavaraTaxi-polkuauto liikennöi Mobilian liikennepuistossa Kangasalla. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina.
 • 20.05.2021

  TavaraTaxiBlogi: Asiakas, Sinä olet työnantajamme!

  Erilaisissa tehtävissä työskentelevät TavaraTaxilaiset kirjoittavat aiheista, jotka kokevat merkityksellisiksi omassa työssään. Ensimmäinen kirjoittaja on toimitusjohtajamme Ville ja hänellä aiheena on asiakas.
 • 26.03.2021

  Nyt etsimme vahvistusta tiimimme Tampereella.

  Liikennekoordinaattorina pääset vastaamaan toiminnan päivittäisestä tehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta, jatkuvia informaatiovirtoja hyödyntäen.